Рамач, . (2023). ҐУ РЕДАКЦИЇ ЗБОРНЇКА РУСКИ НАРОДНИ ПИСНЇ (2020). РУСИНИСТИЧНИ СТУДИЇ, 6(6), 111-132. doi:10.19090/rs.2022.6.111-132